Vin och vimmel i Helsingfors

Header

Semestervärme i centrum

13.01.2014 19:14 | Skriven av jaelnyman i Okategoriserade

Bild: http://aussiebar.net/club/

Besökte Aussie Club i centrum av Helsingfors (intill Järnvägstorget) för första gången cirka 3 veckor sedan. Vilken fiilis! Blev ett nytt besök förra lördagen och det var inte en besvikelse. Enda minuset var att det var otroligt fullpackat, till och med poken förundrade sig över detta.

” Normalt syns januari som en tydlig nedåtgående kurva i besökarmängden, men inte i år”

De som hade kommit till nattklubben verkade också tro att domedagen närmar sig. Det gick verkligen vilt till. Tror jag räknade upp till tio barbröstade killar med sixpack dansa på fönsterbrädet, och i ett skede var så gott som alla bord upptagna av personer som dansade på dem. Det var dock jobbigt, man fick både öl och lonkero i nacken. Men är man på härjarhumör och vill festa crazyt verkar detta vara the place to be. Det är inte rätt ställe för den som vill partaja elegant och sofistikerat och utan att bli svettig eller få drinkfläckar på kläderna.

Det kostar fem euro in, vilket inkluderar garderob. Dvs sådär medelprisklass. Också drinkar höll ungefär samma prisnivå som övriga ställen.

Plus för att man får vatten gratis och utan irriterade blickar av bartendern (som för övrigt är supertrevliga).

Gillade också att det var rätt så internationella vibbar, många utbytesstuderande, men också de finländare som var på plats var sociala och trevliga.

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *