Vin och vimmel i Helsingfors

Header

Soldrinkar och semester på Cypern

07.03.2014 15:46 | Skriven av jaelnyman i Okategoriserade

Med S i Jordanien år 2012, vinbloggaren njuter av den första drickbara drinken på snabbexkursion över gränsen till Israel (Jordanien och alkohol hörde inte ihop).

Reser till Kyrenia på turkiska sidan av Cypern, norra sidan. Åker med min kompis S på tumis på en sistaminuten grej.

Blir så skönt. Har inte varit ledig och bara varit sedan augusti (!!) så ska bli skönt att hinna läsa böcker, sova och äta och dricka gott. Har hört att cypriotiska vita viner kan vara bra – är rätt oinsatt i landets vinkultur. Min erfarenhet av Cypern baserar sig (tyvärr) på en vild partajvecka efter skrivningarna år 2007. Då åkte flickgänget till Agia Napa. Varken sofistikerat smuttande på vin eller mycket utforskande av miljön utanför neonljusens stad gjordes då. Synd nog. Men roligt att få en ny chans nu.

Dock grämer det mig enormt att det inte är tid för minisköldpaddsbebisar att kläckas. Alldeles bredvid dit vi ska finns ”Turtle beach” där massor, massor (hundratals, tusentals) bebisköldisar kläcks och gräver sig upp ur sanden, för atts edan rusa iväg mot vågorna. Naaw<3

Hur som helst, ska bli kul att lära sig om vad Cypern har i vinväg. Synd bara att mitt resesällskap inte är den största vinvännen.

Bjuder er på lite skratt med denna bild på vinbloggaren och Skumpasystern år 2007 med drinken Sex on the beach. Var inte speciellt gott…

På Cypernresa efter avklarade Studentskrivningar år 2007. Skål!

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *