Vin och vimmel i Helsingfors

Header

Still alive!

30.07.2014 11:34 | Skriven av jaelnyman i Okategoriserade

Semester, liten hundvalp och nu sjukledigt. Det har blivit en lång paus här på bloggen. Men nu är jag tillbaka! Var ska jag börja?!

hängmatta

 

Hej, jag heter Bradley och gillar att ligga i min mattes famn. Tomma ölburkar förvandlar jag med mina sylvassa valptänder till silar så släng inte dem på marken. Eller era tobaksfimpar, tack.

Ni minns Skumpasystern? Som läste så det rykte ur öronen inför inträdesproven? Hon klarade det galant och säkrade sin studieplats. Knappast svårt att räkna ut hur det firades. Men först hade vi tjejer en sommarfest efter alla prov och det gågna ”läsårets” mödor och prestationer. Och min födelsedag förstås.

Det blev midsommar, en mycket otraditionell en för min del. Jag storstädade såg till att min lägenhet är ”puppyproof”, redo för valpen. Jag hade en fin picnic på midsommarlördagen ute på Tjärholmen med min kompis som jobbade den helgen, så en kall lonkero på Sports Academy med en annan kompis.

Måndagen efter midsommarn kom valpen och sedan dess har det varit ett enda stort sömnlöst kaos, kryddat med kiss och bajs och veterinärbesök, lek, mys och kärlek. Vi har njutit i skärgården en hel del, när lillvovsen sussat har jag unnat mig ett glas vin ibland, men en i det stora hela rätt alkoholfri sommar. Om man jämför med min sommaren 2013 då jag var en veritabel partyprinsessa.

Så har det varit polttaren i 50-tals tema, och bröllop. Och nu kryckor tack vare min marathonskada som vägrade bota sig själv. Det blev en kortisoninjektion och två veckor av fångenskap på min soffa. Suck. Men nu ”bara” 9 dagar kvar.

Ni får gärna tipsa om de bästa sommarvin eller drinkar ni testat 🙂 Det är hett ute så en svalkande isig cocktail, med eller utan alkohol är dagens rekommendation, gärna med på förhand i frysen frusna citronskivor. Läskande!

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *